❄ 𝄞 30årsdag 𝄞 ❄


💎 💎


241
Onsdag
14.50
I söndags sa Marcus att vi skulle till Grand & äta. När vi satt där & vänta på att vi skulle få ett bord trodde jag. Hörde jag några som börja sjunga - Ja må du leva - & när jag vände mig om var det några i släkten. Blev väldigt förvånad. Åt lunch där & mamma höll tal. Hon nämnde det där med att även om jag bott i Göteborg hela livet så har jag hållit kvar lite värmländska. Jag fick Värmlandtidningen så var tryckt 1988. Lite coolt. Det som gjorde det lite coolare var att det stod 26 augusti. När jag & Marcus gifte oss. Fast det var ju 2017.
 
När mamma & pappa varit här dom här dagarna så har dom ändrat lite i vårt sovrum. Jag har fått en ny garderob. Önskade mig det i 30 årspresent.
 

 
 
Det är lådor där under.
 
Visst blev det mycket bättre? Va tycker ni?
 
Igår kom min gudmor & överraskade mig. Visste inte att hon skulle komma. Jag visste i & för sig ingenting va som skulle hända. Min kusin som bor i Danmark kom - visste jag inte heller. Åt lunch på Italia.
Efteråt blev det tårta hemma hos oss.
 
 
 Detta fick jag bland annat.
 
 
Ska på Pets Shop Boys & så i juli med pappa. Coolt. 
Den 23 november ska jag & min kusin till Malmö & gå på Mia Skäringer. No more fucks to give. Så coolt.
Pallar inte säga allt jag fick.
 
Tog en asgod drink som jag tror hette Drunken mango med mamma & gudmor.
Sååå god.
 
Åt på Pinchos sen
 

 
 
 
 
 
Tusen tack för underbart firande! Love! I morrn ska frisören klippa av mig håret. Äntligen!
 
 

❄ 𝄞 Nätter 𝄞 ❄


💎 💎


240
Söndag
22.21
Vi åker till Göteborg i morrn för att min lillasyster tar studenten på tisdag. Grattis älskling! Minns när jag tog den. Jag var så sjuk. Satt på akuten dagarna före eller dagarna efter. Hade fått någon halsgrej som inte bara var förkylning. (Du kanske kommer ihåg va det hette mamma?) Fy fan va hemskt det var. Halvt avdomnad av mediciner & djävulskt ont i halsen. Kunde knappt svälja. Den 29 maj var det 11 år sen.
Folk frågade mig om jag hade velat göra om det. Folk svarar lite olika själva på den frågan. Jag svarar ja fast utan halsont & jag hade säkert lite feber. Det var fan asdrygt. Nä usch.
 
 
Är det någon mer än jag som blir förbannat trött på dagarna på somrarna? Någon som blir sjukt pigg på nätterna? Det spelar ingen roll om jag lyckats sova på nätterna. Kroppen vill sova ändå på dagarna. Sen aspigg på nätterna. Somnar inte förrän 03. Eller vaknar vid 04. Älskar nätter. Jag klarar inte av sommardagarna.

❄ 𝄞 Trött på att folk ska tycka & tänka om en 𝄞 ❄


💎 💎


239
Söndag
11.12
Min kropp stänger av sig. Ögonen vill blunda mitt på dagen. Ögonen vill vara vakna på nätterna. 
VARMT! VÄRME! SOL! JAG HATAR DIG! 
Minns att dom sa på mormors begravning att hon var solen - MEN INTE FÖR MIG! Hon var mormor. Finaste mormor som jag skulle göra va som helst för att hålla hennes hand igen & fråga henne en massa saker eller bara prata.
(Bild på mormor men vet inte om jag får)
 
Älskar som sagt att vara på böcker. Fast det har varit så tråkigt när det inte kommit dit några böcker. Det var så typiskt i fredags. Klockan var typ 15 när dom kom inrullande med denna.
Hoppas att det är MASSOR som går att ställa ut. Hoppas dom inte gjorde allt i lördags.Hoppas att det är Peter Robinson-böcker i pocket någonstans där. Jag vill ha dom.
 
Sen bevisade jag för den som inte trodde på mig att jag kunde köra bokvagnen.
Tungt som fan men det gick.
 
Först dra över dom på en vagn sen försöka köra denframför sig med en permobil. TUNGT men det gick. Slut var jag i fredags kan jag säga.
 
Vill klippa av mig mitt hår. Typ såhär
Men jag får inte. Inte för Marcus men asså varför ska han bestämma egentligen. Det är MITT jävla hår & jag har rätt till att göra vad jag vill med det. Haha. Eller hur?
Men jag ska prata med min frisör. Ska dit snart så förhoppningsvis så gör hon det nästa gång jag går dit.
Blir så trött på att folk ska lägga sig i hur man ser ut. Man får väl gärna tycka & tänka om saker men vissa saker tycker jag man kan hålla för sig själv när det gäller att tycka & tänka om andras utseende.