❄ 𝄞 November, vi avslutar sagan snart 𝄞 ❄


💎 💎


366
Onsdag
12.39
Den äldre gubben kom & till jobbet igår PLUS weirdot som erbjöd mig jobb för längesen. Men weirdot sa knappt hej igår, konstigt men skönt faktiskt. Jag stod i kassan i för sig & var upptagen men han brukar inte bry sig om det.
Däremot den äldre. Kramade mig EFTER han sa att han hade tränat...det kände jag kan jag säga. Usch. Om man måste kramas så tycker jag att han kunde väntat med att komma dit efter duschen om man säger så. Jag vet inte om jag tycker han är snäll eller obehaglig. Han tafsar ju inte.
Däremot har han sagt en annan gång när han hälsade på mig: "Inte varje gång man får ta en söt ung flicka i handen". Vet inte va jag tyckte om det. Som sagt han är ju inte närgången på det där creapy viset som inte är okej men lite weird är det. Eller?
Nån av er sa en gång att det kan va ensamma människor som bara vill prata lite, visst kan det va så. Ordvalen igen....som folk använder...kan bli....udda.
 
Har fått tag i en fotograf!!!!
Eventuellt. Mamma va lärare på samma gymnasieskola som jag gick på. Hon har lite kontakt med gamla kollegor. Så hon frågade en som kunde tänka sig göra omslagsfotot. Dessutom är han min  gamla fotolärare 😊 Hur snäll som helst. Är inte 100% klart men ev. & eventuellt kan det bli helgen 8-10 ev 11 november. Då jag ändå ska till staden dom bor i & se Mia Skäringer med mamma.
 
Så efter det så kanske äntligen jag får några böcker hem. Beroende på hur lång tid det tar.
Tyvärr vet jag fortfarande inte hur det blir med att köpa den online. I början nu kommer jag i alla fall få 50 ex. Till en början så ska väl familj & vänner köpa/få den. Känns så konstigt att dom ska köpa men, får se. Vet inte ens va den ska kosta.

Taggar: ❄ Skåne ❄ Verkligheten ❄ blogg ❄ bloggare ❄ livet ❄ mac ❄ ord ❄ tankar