❄ 𝄞 Hinder men näh 𝄞 ❄


💎 💎


121
Tisdag
18.09
Beställde detta för ett tag sen men fick det i fredags tror jag. *Känner mig fin nu
 
Hade kurator idag på morgonen. Sen varrä Malmö. Askul fortfarande. Tack Marcus som anmälde mig utan att jag visst om det från början.
 
Det var egentligen hinderträning idag men jag Mattias fastna med en tjej & pratade om min rullstol. Att den behöver justeras eller bytas. Hon satte något i ryggen idag i alla fall så jag inte sitter helt för snett. Jävla skulioshelvete.
Men jag har tydligen inte den värsta men skolios har jag.
Istället för att jag gjorde det där så tränade jag med Mattias på att stå på bakhjulen igen. Nu anar inte hur glad jag blev när jag hitta balanspunkten som man ska hitta för att stå relativt stilla. Det är ascool feeling. Även om det inte är så jävla sexigt haha men men.
Hittar aldrig JUST DEN punkten när jag står kan jag säga. Jag känner skillnaden på balansen då eller då & den skillnaden kan ni aldrig förstå & jag kan aldrig beskriva den så ni fattar.
Nu har dom påsklov verkar det som. Så jag ska till Malmö nästa gång den 14 april.
 
Ska eventuellt ha en båge istället för plattor vid fötterna. Är så jävla irriterande & vika undan & jag fastnar i dom.
Men det kommer också dröja. Som allt annat.

❄ 𝄞 Avbrott 𝄞 ❄


💎 💎


120
Lördag
10.11
Blogg.se är roliga ibland....inte. Så har inte kunnat skriva här. Men nu funkar min blogg igen.
Jag träffade Anna i onsdags. Vi möttes på bron över tågen. Hon var lite trött för hon hade haft jour eller vad det heter. Eller bara jobbat för mycket. Jag fick lite blackout ett tag & frågade hur det går med plugget. PINSAMT! Även om jag hade presenten & kortet i väskan! 😁 Vi gick runt på stan men hittade inget bra kafé så vi gick tillbaka till stationen & satte oss vid Espresso house. Jag gav henne presenten & kortet som har legat här hemma extremt länge & sa till henne att jag vet inte vad som hände där på stationen. Fick väl någon slags blackout som sagt.
Hon blev i alla fall otroligt glad. Då blev jag också glad.
 
Jag tatuerade min andra tatuering igår! *LYRISK* Den blev så jävla bra.
Dö ska vi ändå göra någon gång så va fan. Jag menar NO BIG DEAL. Egentligen.
Då kan jag lika gärna dö lite halvcool. Eller hur?
Hon frågade för säkerhets skull att jag (vi) var säkra på att det skulle vara ett P. Jag sa att det var en låttitel som stavades med K & ett P. Att det ska vara det.

❄ 𝄞 Splittrad till att sen le 𝄞 ❄


💎 💎


119
Tisdag
19.10
Beställde nya glas, fick dom idag.
 
Dom andra var så slitna & inte fina längre efter som dom är i plast så slits dom. Tyvärr
Köpte några såna & sen i blått också.
Marcus tycker inte om dom. Men det skiter i. Jag tycker inte om vissa glas som han har bestämt & som vi har här hemma. Höhöhhöhhöhhöh.
 
Skrivandet går segt & jag hatar det. HATAR HATAR HATAR HATAR.
 
ARL:n var jobbig igår. Träffade Karin innan & jag började gråta av frustration eller hat. Det underlättar ju inte att hon är en människa som jag inte kommer att förstå mig på. Aldrig någonsin. Jag skulle ALDRIG orka vara så som hon är. Gråt av förtvivlan också. Antar jag. Seriöst ni kommer säga emot mig & det spelar fan ingen roll vad jag säger så vrider ni & vänder på det jag säger. Så jag säger inget just nu. Jag orkar inte. Ja, verkligheten är som den är men man kan väl för fan bli arg, förtvivlad, förbannad ändå. Låt mig för fan hantera min Verklighet som jag vill. Orkar inte prata mer om det nu.
Är bara så jävla splittrad & jag kände att jag gick i bitar igår när jag kom hem & det kom ut i tårar när Marcus var hemma.
 
Var i Malmö idag & idag var det askul även om vi bara skulle öva på att hitta sin balanspunkt. Vi var inomhus. Dom tog upp mina stödhjul. Det var asläskigt men det stod någon bakom mig hela tiden. Jag stod efter att jag testat (o det gick inte dem första gångerna) några minuter. Stod jag jättelänge. Vet inte hur länge men fan va glad jag blev. 😄😃 Vad var det Mattias sa att när du slutar där så ska stödhjulen bort.
Jag blev sådär ni vet onaturligt glad när jag lyckades som jag kan bli när det gäller nåt extremt töntigt & litet.
Sen skulle vi upp för en väldigt liten kant men ändå, det var ju en kant. Vi skulle köra & ta fart typ & helst utan att stanna upp när hindret kom & bara luta sig bakåt på bakhjulen (men då hade jag stödhjulen) Dom första 20 gångerna (skojar inte) så gick det fan inte. Stannade precis när jag inte skulle stanna. Men det gick efter ett tag. Lite svårt.