❄ 𝄞 Tjata & dumma teknik 𝄞 ❄


💎 💎


236
Lördag
11.37
Ett ord ÄNTLIGEN.
Av 2 anledningar.
Min mobil gick sönder för jättelängesen. Det började med att batteriet fuckade. Stängde av sig när det var 70% kvar sen gick det inte ens att dra ut den ur laddaren (även om den var på 100% eller 95%) så dog den & om man lyckades sätta på den igen så hade den hoppat till 20% på 10 sekunder. Men nu har jag fått en ny i för tidig 30 års present & jag vet nu hur jag ska ladda den.
Igår lämnade vi in mina Beats hörlurar för det verkade vara fel på dom. Bluetoothen funkade inte så ny är dom på lagning. Skulle tyvärr ta 4 veckor 😭
 
Mina jobbtider har blivit ändrade eller kanske inte tiderna men vad jag ska jobba med har ändrats.
Måndag - Kläder
Tisdag - Kläder
Onsdag - LEDIG
Torsdag - Kläder & den sista timmen ska jag vara i kassan!!!
Fredag - Böcker!!!!!!!!
Men det var helt sjukt va jag tjata mig till detta. Böcker & kassan. P va nog inte jätteglad på mig men det skiter jag i. Däremot när jag kommer att berätta detta för min arbetsförmedlare kommer hon blir glad. Det var hon som "hjälpte" mig att tjata lite fast för jättelängesen att jag skulle få vara på böcker. Då sa P NEEEEEJ. Jag vet inte när jag ska träffa henne nästa gång. Jag vet inte om hon är med den 21 maj när jag ska till läkaren eller det bara är f-kassan som är med. Sen vet jag inte om jag ska maila henne nu & berätta vissa saker redan nu när hon bara "hör". Va tycker ni?
 
 
Fick prisa böcker & lägga i lådor. Fakta - barn - skönlitteratur - deckare bl a.
Sen gick dom iväg med dom på en vagn & vi ställde dom i hyllorna i bokstavsordning efter författarnas efternamn.
ÄLSKAR'T!!!!!!!!
Annars så är det sådär. Älskar inte direkt att va på kläder.

❄ 𝄞 There is a war between us. And you learn at the end. That it's best to pretend 𝄞 ❄


💎 💎


235
Tisdag
19.34
Jag fattar verkligen inte varför jag känner såhär varje år vid den här tiden. Det började typ igår. Ingen ångestattack men ångest. Den årliga sommarångesten. Förra året var helt okej för då var det bara så mycket bröllop i huvudet. Vill kunna förklara hur det känns på riktigt men jag vet inte hur. Ingen kommer förstå Eftersom att jag har fått den i hur många år som helst så....nej, det är ingen jävla 30-årskris. Jag nästan längtar att bli firad. Mamma fråga mig om jag ville blir firad & vart & jag sa att jag ville bli det. Det ända som kanske tar emot att fylla 30 är att jag inte kan säga till mormor att jag fyller 30. Det göra förbannat ont att jag inte fick berätta det för henne. Egoist tänker säkert många nu. Mormor var trött. Den 20 januari 2018 var det hennes tur att lämna livet. MEN FUCKING ÄNDÅ.
 
 
Gjorde mina naglar idag igen. Svarta blev dom - kanske för att jag känner av det där jag berättade nyss. Jag vet inte.
 
Jag fick göra något jag aldrig trodde jag skulle fatta eller våga. Men L stog med mig.
Jag stod i kassan.
 
Det var skiiiitkul förutom att det kommer sura kunder som är sura på något eller någon.