𝄞 Äntligen en tid! Borde jag fattat? 𝄞


Blogginlägget innehåller länkar
Söndag
10.01
Inte skrivit här på ett tag. Man går till jobbet, läser när man kommer hem i en bok. Sen håller jag ju på att läsa in min bok som jag skrev senast. Har bytt plats på datorn sen sist så det blir enklare & läsa in & fixa & skriva i programmet.
Den kommer finnas både på mitt Soundcloud & på Youtube. Även om det blir på Youtube så kommer det ju inte direkt vara nån video till. Bara ett par bilder. Men så ni kan välja hur ni vill lyssna. Kapitlen kommer ha ett varsitt spår på båda hemsidorna så det kommer va enkelt att veta vart man är.
 
 
För ett tag sen så funkade inte micken. Trodde det hade blivit nåt fel men...en omstart på en datorn brukar lösa det mesta, bara det att man först tror att allt har pajat, typ USB:t har böjt sig eller nåt, det är jävligt drygt.
 
 
Har gått & väntat & väntat på en tid för utprovning av en ny permobil. Inte fått nåt meddelande. Har sagt att jag ville ha besked via post eller via 1177. 1177 är bäst, lättare att tappa bort ett brev liksom. Hade varken fått ett brev eller meddelande från 1177.
När man går in på 1177 så står det ju välj din vårdcentral vilket jag har gjort för väldigt längesen men sen såg jag igår att det fanns nåt som hette välj din habilitering.
Det hade jag INTE gjort. Fick för mig att logga in igår & då hittade jag det där & när jag hade lagt till då kom den bokade tiden upp för permobilutprovning.... borde jag fattat det eller? Vet inte. Tur att jag intee kom på det för sent men där stod tiden i alla fall för permobilutprovning. 17 november, ett tag tills dess men ändå...en tid!

Taggar: Genomskinlig grå Skåne Verkligheten bild bilder blogg bloggare foto foton jobb livet ljud lyssna mac ord permobil