❄ 𝄞 Hur viktigt är det känner du? 𝄞 ❄


💎 💎


268
Torsdag
17.09
Mardrömmar igen. Sen ska det ju naturligtvis handla om min syster. Varför kan det aldrig vara fina drömmar istället?
 
Mormor dyker upp i tankarna på dagarna. Total vägrar att radera numret till hemmet där dom bodde. Morfar finns kvar men jag hade inte sån kontakt med honom på samma vis som mormor. När mormor kunde se & var pigg så var det typ alltid hon som svarade i telefonen.
 
 
Jag vill ringa till mormor nu.
 
Blev arg idag. Eller ni vet ledsen, tårar - När jag är arg så gråter jag. Jag kan inte bli arg! Jag vill kunna bli arg i stället för att tårar kommer. Det är så jävla fuckt irriterande.
Nån behandlade mig pissigt igen - hade aldrig hänt om jag inte satt i permobilen kan jag ärligt säga - jag menar om jag var fullt gående hade det aldrig hänt. Jag körde inte alls fort ändå tyckte Herr Dumhuvud att jag "körde för fort" & jag kunde ju "ha kört på honom" medan HAN sprang rakt ut bakom ett hörn & nästan på mig. Han är trevlig mot andra men mig är det tydligen problem med att vara trevlig emot.
Hade möte med J om detta för jag blev lack. J höll inte med honom. Utan J tyckte att jag "sköter" mig. Kör inte för fort, kör inte på någon, inte ens när det är mycket folk i butiken.
Fick veta att han ändå inte skulle få vara kvar på grund av hans beteende mot allt & andra. En gång hörde jag han gå snabbt igen & sa högt om nån som inte hörde just då: "Den där jävla fittan"
Hans sista dag i morrn. Så J frågade mig hur viktigt jag tyckte det var att ta upp det med honom. Han hade tydligt fått mycket skit denna vecka. Så det kändes lite meningslöst att dom skulle ta upp det med han men ändå. Fast ändå så ville jag att det skulle tas upp bara för att han inte ska tro att det är okej det han gjorde. Rätt åt han men aja. 
Jag blir så lack när någon hackar på mig på grund av mitt "handikapp/rörelsehinder" (fy fan va jag hatar dom orden) För jag menar han skulle ju aldrig gjort såhär om jag råkade GÅTT in i honom. Han har krockat med gående på jobbet & då säger han ursäkta. Så hur ska jag inte ta detta personligt?
 
Nån mer som blir ledsen istället för arg? Det är så frustrerande.

❄ 𝄞 NMFTG 𝄞 ❄


💎 💎


267
Lördag
11.22
Jag fick i födelsedagspresent av min kusin att gå på Mia Skäringers "No more fucks to give" & det var igår kväll i Malmö. Vi satt utanför innan vi kunde gå in på arenan. Av Marcus fick vi lite bubbel med oss som vi dela på. När vi kom sen tog vi ett glas vin.
 
 
Helt sjukt bra är hon. Så rolig fast det är också allvarligt sekunden efter. Vilket är lite jobbigt. Man gapskrattar & sen bör man inte skratta men svårt att sluta. Men eftersom hon har gjort uppbyggnaden så av sin show så bör hon ju var medveten om att folk "råkar" fortsätta skratta även om det är om nåt jobbigt. Hur som helst så var det så sjukt bra. Blev lite kär i henne för hon är så förbannat underbar. Hahaha. Sjunger gör hon så förbannat bra också & musiken igår var helt underbart cool. Vill att hon kommer ut med skiva!!!! Tänkte det igår. Blev nästan arg för jag vet att hon inte kommer göra det. Känns så i alla fall.
Tusen tack kusin för att du fixa detta. ❤️ 💜 💙 💚 💛

❄ 𝄞 Er åsikt tack 𝄞 ❄


💎 💎


266
Onsdag
16.11
Tänkte eventuellt ändra headern lite. Tänkte göra en som jag har över hösten/vintern & en på sommarn. Är inte sommarälskare så det blev ingen somrig men nåt annat än snö i alla fall.
Det är två av samma årstid - bara texten som inte är exakt form som den andra.
Så skriv gärna vad ni tycker - dels vill jag veta - dels kan jag inte bestämma mig.
 
hösten/vintern
1.
 
2. .
 
vår/sommarn
1.
 
2.
 
Så skriv gärna t ex såhär:
hösten/vintern - 1 eller 2
vår/sommarn - 1 eller 2
Helst inte 2 på samma årstid. Utan EN röst på hösten/vintern & EN röst på vår/sommarn