❄ 𝄞 Tankarna... 𝄞 ❄


💎 💎


82

13.42
Måste skriva av mig lite...Antar jag.
Blev inte så mycket skrivandet på "boken" nu under julen men jag skrev lite idag. Igår kom jag på mer som jag nästan hade glömt. Kom på mer som jag vill ha med i boken. Hade nästan glömt bort vissa saker men det måste ner & ut. Allt måste ner. Förr eller senare.
 
Marcus blev nog glad för myggen. Det stod ju "Jag vill vara din föralltid". Hade en lapp på paket där jag hade skrivit: "Jag önskar & hoppas". Marcus blev nog glad. Han sa något i stil med: "Det behöver du aldrig tvivla på".
Jävla halv-borderline/-bipolär hjärta/hjärna/själ.
Trodde att han skulle gråta för jag vet hur känslig han är men det gjorde han inte. Inte p.g.a. det.
 
Marcus ska bli farbror om några månader - förhoppningsvis. Han grät. Hans bror & fru var där & vi kollade på bröllopsbilder som dom hade gjort i ordning. Jag kan förstå att Marcus får lite tårar MEN sen hade dom tagit en bild på en liten halvt stor mage & dom hade skrivit typ 2+1. Då grina han hejdlöst & med en gång när bilden kom.
 
Jag kan inte hjälpa mina känslor kommer som säger massa knäppa saker till mig. Jag vill också få han att gråta av lycka. Jag ville & jag trodde att han skulle gråta av att få muggen men istället så grät han för ett ofött barn.
Jag kan inte hjälpa att jag tänker & känner på ett visst sätt. Ska jag behöva bli med barn, vilket jag absolut INTE NEVER vill bli för att få han gråta av lycka? Never bli med barn i vilket fall som helst i & för sig men...
Tro INTE att ser ner eller ogillar folk för att DOM är med barn. För det gör jag INTE. Är rädd att ni tror det men det är verkligen inte så. Jag förstår inte riktigt bara för EGEN del.
 
Vi åker upp till mina föräldrar & släkt i morrn. Till värmland & Branäs & firar nyår.
Hoppas det är snö & att vi kan åka skoter när jag inte kan åka skidor
 
 
 

❄ 𝄞 Vi kan väl tala om allt, tala om allt med varann 𝄞 ❄


💎 💎


81

12.20
Möte upp Hannes vid akademibokhandeln igår. Där vi brukar mötas upp. Jag ville träffas eller ja, det ville han nog med hoppas jag men...det är lite ovanligt att jag tar kontakt först med att träffas. Det kändes ovant. Det betyder nog att jag gillar han väldigt mycket.
Jag ville träffas som sagt, eftersom det är jul & vi kommer nog inte träffas förrän efter nyår. Jag ville tala om en sak för honom. Han sa att det gick kortfilmer på typ 10 - 15 minuter på Kino. Gratis inträde. Så vi gick in dit. Såg kanske 3 stycken. Det var ingen paus efter dom. Kanske 2 minuter så man visste att det var en ny.

Den första var någon konstig tecknad eller ja "ritad" film. Asskum. Sen var det en med vanliga människor. Ett behandlingshem för ätstörningar. Fick flachbacks. Den sista handlade om 3 småtjejer typ 13-15-åringar vet inte. Som snodde en kanin i en djurbutik. Tjejen som tog kaninen ville vara cool mot hennes två andra kompisar verkade som. Efter ett tag var det inte lika coolt längre. Dom spelade biljard. Kaninen var på bordet. Men dom sköt inte på den direkt. Sen ville dom  andra 2 lämna tillbaka kaninen men det ville inte hon som snodde den. Hon gick hem med den men när hon kom in i hennes trapphus så slängde hon kaninen i sopnedkastet som brukar finnas i vissa gamla trapphus. Lite smått hemsk. Sen slutade den. Skumma filmer det var. Kortfilmer.

Efteråt gick vi & satte oss på en liten "restaurang". Hannes åt för att han skulle träna något efteråt. Jag satt bara med. Vi prata om mycket. Som vanligt. Han ska flytta någon gång i början av nästa år....mars kanske. Jag blev bjuden på inflyttningsfest. 😱 Blev så himla glad...ändå fattar jag den inte än. Jag sa till & med:
"Va? Är det säkert?" - "Ja, självklart". Hatar att jag kan bli så jävla patetiskt hysteriskt glad när någon säger sånt till mig.

Han följde mig en bit hem igår igen. Jag lyckades att komma ihåg att jag skulle säga att han skulle lyssna på Jacob Hellmans - Vara vänner. Att jag tänker på honom när jag hör den. Jag sa det:
"Minns du att jag sa att jag förknippar lätt personer & händelser med låtar? Jag förknippar den låten med dig. Men kom ihåg...bli inte rädd & tro att jag är kär i dig. Haha. Vissa rader tänker jag på dig"