❄ 𝄞 Fråga & kallt 𝄞 ❄


💎 💎


❄ 68

14.48
Vi har varit ute ett tag. Jag var på biblioteket & låna en dator. För designen på min blogg ser helt fucked ut när jag kollar på mobilen. Men den såg ut som den skulle. 
Mötte upp Marcus på stan. Gått på ett torg & kollat om det fanns nåt kul men det gjorde det inte 😶. Köpte vantar på Cubus. 

Ni får gärna kommentera & säga om designen på min blogg ser konstig ut eller om den ser ut som vanligt. 

Ska till biblioteket i morrn med för vi har städning. Får bara sitta vid datorn 10 min på biblioteket.

Tycker inte om min dumma dator just nu. 😡😤 

❄ 𝄞 Duuuuuuum 😡 𝄞 ❄


💎 💎


❄ 67
 
16.07
Jag var nyss med Hannes igen 😌 Vi gick dit som jag & Marcus var på midsommar. Idag var det fullt med stånd. Smakade på nån konstig äppelglögg & lite sånt. Dom är väldigt mycket på en att man ska smaka eller köpa. Vi va mycket så att vi frågade om det va gratis att smaka. Det var det. 
 
Efteråt gick vi till ett café där vi har varit förut & tog en smoothie & en chokladboll. Satt där & pratade ett tag. 
 
Sen gick vi hem åt olika håll. Gillar Hannes 😌
 
Min dator har typ pajjjjjaaaat. Det är som att fläkten har fått ett ryck. Den låter så fort jag sätter på den & den slutar inte.
Sen så får jag inte igång internet! 😡
Tuuuur att jag hann maila boken till mig själv!!! Jävla teknikfanhelvetef************ osv. Får väl åka snart till nån Malmö märrän.
Hoppas att allt är kvar om dom lagar den. Hata teknik när det inte funkar....

❄ 𝄞 Svar på kommentar 😝 𝄞 ❄


💎 💎


66

14.43
 
Ja hon skrev såhär:

"Tack för att jag fick läsa ditt bokprojekt. Det var en väldigt omskakande, gripande och stark läsupplevelse. Du har ett angeläget och indragande stoff (innehåll) som du förmedlar med ett språk som känns ärligt och trovärdigt.

Jag tänker främst på formen:
Har du tänkt dig det som en fiktiv roman (även romaner kan ju ha starka kopplingar till författarens verkliga liv)? Eller snarare som en självbiografi?

För jag har lite olika tankar och råd beroende på vad det är som du har för avsikt att skriva. Jag undrar också över: du skriver i ditt mejl att den är långt ifrån klar, men jag undrar ändå om du har tänkt att det är handlingen i sin helhet eller om det kommer mer där den slutar nu? Du kan väl berätta lite om vad du har tänkt med boken - vad drömmer du om?

Jag inväntar ditt svar och återkommer med lite mer respons efter det.

Kram
Julia"