𝄞 Vad händer med av det ni sa? 𝄞


Inlägget innehåller länkar
Torsdag
09.49
Inte skrivit på ett tag jag vet men...alla dagar ser likadana ut. Jobb, allt tjat & rädsla för det där viruset som jag inte vill skriva ner för då spyr jag av tjatighet. Vår/sommar på väg & jag känner att tygnden över bröstet blir tygnre som det blir vi denna tiden på året & framåt i några månader, fram tills typ till sep/okt.
 
Har fått inlogg för att se på Vulkans hemsida hur många som köpt boken. Mamma sa att hon vet att det är några vi känner som köpt den via dom men ändå står det fortfarande 49 i lager (50 totalt från början & en kommer Vulkan alltid att ha hos sig. Så jag vet inte om det är den dom räknat med eller om det är nån som har köpt men som sagt, vi vet att det är fler än en som har beställt där. Dom sa att dom inte uppdaterar hela tiden men man undrar ju när dom gör det. Har gått flera flera veckor nu. Kanske månad. Så om du är intresserad beställ den gärna via Vulkans sida, länk direkt till min bok längst ner i inlägget.
Sen sa Vulkan att nån skulle höra av sig för en "intervju" men ingen har ringt eller mailat. Dom har också sagt att dom ska marknadsföra eller va det kallas på instagram & facebook. Inte sett nåt där heller.
 
Fått några mer lovenotes av vänner & släkt om boken. Sparar ner ALLT.
Det som gör mig väldigt irriterad på mig själv är att jag skrev ju i vissa böcker till folk. Specifikt meddelande för just den personen. Det jag kan ångra är att jag INTE sparade MINA ord till vännerna. Jag vet ju ungefär va jag skrev men hade varit kul att ha. Man kan ju liksom inte be dom skicka bild på den sidan (om ni läser detta som fått meddelandet FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT vet hur knepigt det låter).
 
Köp gärna min bok på Vulkan / Min bok Genomskinlig grå

Taggar: Genomskinlig grå Skåne Verkligheten blogg bloggare bok boken livet mac ord