❄ 𝄞 Julia 𝄞 ❄


💎 💎


105
Torsdag
15.17
Värmland tyckte jag jag skulle maila Julia igen & påminna henne. Jag vågade egentligen inte för jag är rädd att jag är i vägen & tjatig. Sen vet jag att Julia har haft mycket att göra just nu. Men hur som helst. Det är ju egentligen Julia val att svara mig att hon inte kan längre eller nåt - då vet jag att jag inte ska maila henne mer...men nu svarade hon såhär på mitt mail:
"Hej Elin! Jag är ledsen att jag inte har svarat tidigare men jag har inte glömt dig. Jag har läst ungefär halva (och tycker du har utvecklat och gjort den bättre sen första gången jag läste!) och ska försöka ta tag och skicka ett utförligt mejl i nästnästa vecka. Har haft det lite körigt och håller just nu på att flytta, men jag lovar att svara dig snart! /Julia"
 
Jag vill ha saker & ändra/ta bort/lägga till. Det står stilla just nu med mer innehåll...
...i alla fall än så länge.
I have secrets.
 

❄ 𝄞 Längtar tills jag slipper... 𝄞 ❄


💎 💎


104
Tisdag
17.41
...önskar i alla fall.
 
Seriöst vad är det jag gör för fel??? Eller så betyder fina naglar BIG FICKING NONO för rullstolsburna.
Får deppattack för fan i någon minut eller fem.
Det är INTE lösnaglar utan hon hade bara lagt på lager ändå så gick dom av som om jag hade lösnaglar. FUCK THIS! JAG VILL VARA FIN!!!!! 

Var I Malmö på den där 1:a rullstolsgrejen. Det var mest prat men sen skulle några testa oss eller snarare se hur vi kör. Vi skulle köra på tid fram & tillbaka & runt 2 koner. & förstås skulle vi inte göra en högersväng utan en vänster. Alltså vi skulle ha konen på vänster sida om oss & runda den åt vänster. Jag kan ju inte använda min höger hand som man ska så jag kör snett när jag ska försöka köra fort. & sen blir det ju ett litet stopp när jag ska försöka vänta & då förlorar jag tid. Vilket vi nu skulle för det skulle vara på tid. HATAR MIN ÄCKELHÖGER HAND!
 
Jag var tvingen att gå lite tidigare för taxin skulle komma. När får jag ta mitt himla mopedbil-körkort?!!!!! Jag vill börja i morrn! Typ. Fan va mitt liv hade känns så mycket lättare om jag hade det. Om jag hade en liten söt mopedbil. Värmlands-Karin hjälp mig NU!!
Så jag dels slipper färdtjänst över huvud taget. Så jag slipper säga EXAKT samma sak varje gång jag måste beställa taxi. Får inte ens variera. Vi måste säga - hej (mitt personnummer)
Får aldrig säga - Hej, det är Elin (mitt efternamn)
 
Kom på en sak som har med min bok att göra idag i taxin. Önskar jag kunde ventilera det med någon. För dem flesta vill jag att det ska vara hemligt. Spricker av tystnaden snart. Haha.
Eller något....

❄ 𝄞 ALR & RA 𝄞 ❄


💎 💎


103
Måndag
22.39
Jag var med Hannes idag. Vi möttes där på våran vanliga dejting- (<-- NOT) plats. Akademibokhandeln. Han ville gå till en second hand-affär i närheten. Han provade jeans & köpte dom & frågade vad jag tyckte. Hängde skor lite överallt i den affären. Inte min klädstil där kan man ju säga.
Hannes & en vän har planerat att dem ska starta någon slags pingisklubb. Det går långsamt framåt. Någon gång ska vi dit & spela tycker han. Det va längesen jag gjorde det. Då tyckte jag det var rätt kul.
 
Julia har inte hört av sig än. Jag har inte så mycket mer JUST NU att skriva i boken. Just nu känner jag att jag bara vill ha respons så jag kan gå tillbaka & ändra/lägga till/ta bort det Julia säger & tycker & tänker. Men som sagt inget svar.
 
Var på ALR:en idag igen. Jag var rätt okoncentrerad. Jag var någon annanstans som jag försvinner bort till ibland. Jag lyssnar & hör var folk säger men jag är bort ifrån min kropp. Ganska najs feeling men inte så bra kanske att jag inte uppfattar allt vad som sägs. Det är ju mindre bra men men. Det händer lite då & då hemma också. Jag bara är sån. Blir sån. 
 
I morrn ska jag till Malmö till FIFH-hallen igen. Det var ett tag sen. Men inte träna.
Ska börja på RA - Rullstolsakademien. Det är 12 tillfällen. Trodde först att det var 4 gånger. Hahaha. Såg först nyss att det inte var så. Lite olika datum så ingen fast dag. Kommer säkert berätta här om nu vill veta vad vi gör på RA?! Ska försöka skriva & berätta vad vi gör. Om inte för er så för min skull.
Känns som att det kommer krocka med ALR vissa dagar men då får jag nog strunta i ALR. För jag har märkt att det inte gör så mycket om man missar en gång på ALR. Värmland släpper inte oss för än vi är färdiga/redo själva. Hon kommer till & med följa med mig tror jag på ett besök i framtiden till en arbetsplats. Det har hon gjort med dom andra.
 
Skulle jag berätta nåt mer idag...hmm, *tänker*. Nej, tror inte det. Jo, nåt flummigt, choklad är inte gott längre. Förutom denna var faktiskt helt okej.