❄ 𝄞 Need to shout out loud 𝄞 ❄


💎 💎


22
Fredag
20.47
Så arg! Eller jag va. Nu är jag bara trött.
Typ.
Läraren HAR något emot mig. Hon har bestämt sig för det. Jag är en problem(?!) elev. Allt jag gör isn't good enough. Verkar det som. Spelar ingen roll va jag gör. Det jag skriver hemma på uppgifter tror hon att jag kollar upp orden om hur det stavas att hon vill se samma resultat på proven. Men jag är ledsen jag är inte bäst på prov. Å NEJ jag FUSKAR inte hemma. Om jag gör det...kollar upp ord & hur om stavas så är jag fan inte ensam om det. Det är så jävla dullidull med dom andra i klassen men med mig är hon bara rent ut sagt elak. Hon har sagt så mycket dumt.
Hade redovisning på en bokrecension idag i liten grupp. Hade skrivit om den 1:a Twilight boken.
Jag sa ju att hon skriver väldigt fint & underbart & varför jag tyckte det. Typ att Edward va så underbart vacker & hela historien är rätt fascinerande. M.m.m.mm.m.m.m.m.m. Nu som vet historien & tycker som jag vet vad jag menar.
MEN hon sa att hon inte fattade att varför jag tyckte ändå.
 

Asså va fan är det för fel!!
DESSUTOM när en annan tjej i klassen
avbröt & sa exakt samma sak till läraren som
jag sa om boken så sa läraren okej nu fattar jag.
Men asså hallå. Jag sa ju EXAKT det
som min klasskamrat sa.
Va fan är problemet! 
Nåt emot mig? Ingen jävla tvekan?!!!
Gissa vem som
needs to shout out loud
 
 
Å glöm inte ---LÄNK---

❄ 𝄞 Bättre...MEN 𝄞 ❄


💎 💎


21
Torsdag
20.11
Mår lite bättre nu. Har inte haft ångestattacker sen den 16:e. Det började ju den 11:e. Så nästan en vecka.
Visste inte att det var det jag hade. Det var Marcus som sa det.
 
Träffade kuratorn på skolan igår. Hon är verkligen helt underbar. Tycker verkligen om henne! Dessutom säger hon att hon tycker det är jätteroligt att jag vill träffa henne. Känns lite knepigt men på ett sätt blir jag väldigt glad.
Kan säga allt till henne känns det som på så kort tid dessutom. Sen januari liksom (för mig är det kort när det gäller dom mötena med henne)
 
 
Hade prov igår.
Å jag tyckte att jag gjorde väldigt bra ifrån mig.
Jag kände att jag svara på väldigt mycket
men inte alltförstås.
 
Jag kände mig nöjd i alla fall. Det kommer inte stå ett
A
men det är nåt fel på henne om hon skriver ett
F igen
Då är det henne det är fel på.
Då har hon stört sig på mig personligen
& har bestämt sig för att jag är en
F elev
typ.
 
 

I morrn ska vi ha redovisning för en bokrecension
i grupp
Nervöst. Men ska försöka hinna säga att jag vill börja
så skiten är gjord. Hoho.

❄ 𝄞 Jobbiga dagar 𝄞 ❄


💎 💎


20
Torsdag
15.43
Haft jobbiga dagar. Har haft min(a) första panikångestattack(er) som har pågått sen i fredags. Så typ en vecka har jag gråtit varje dag. Stackars Marcus. Men han har hållit om mig. Jag vet inte om det ska kallas för ångestattacker för DEN håller bara på i någon timme eller två. Så jag vet inte vad det är jag har haft. Det är väl en slags enorm ångestattack. Det var någon dag som jag kom utifrån toan & sa till Marcus gråtande:
"Jag vet inte vad det är som händer"
 
Det står såhär om panikångest på Wiki.
 
"Panikångest yttrar sig som en plötslig ångestattack med hög grad av panik oro, inadekvat rädsla eller nervositet, vilken vanligtvis bara varar någon minut. Vanlig ångest kan komma smygande och pågå en längre tid, medan panikångest uppkommer mycket plötsligt, utan förvarning.
(...)
Personen kan på grund av dessa symtom plötsligt bli rädd för att dö, bli galen eller för att förlora självkontrollen, trots att det inte finns någon objektiv grund för sådana rädslor.
(...)
Den höga ångestnivån kan leda till dissociation, depersonalisation och derealisation, det vill säga overklighetskänslor ifråga om omgivningen, sig själv eller vad som är verkligt"
 
Å det är väl lite så jag har känt det senaste dagarna. Overklighetskänslor. Panik. Rädd. Förstår mig inte på livet om man ändå ska gå hela livet o vara rädd för att man kommer att dö. Dö ska man tydligen ändå göra.
Farfar - var är du? Vad är du?
Man vet inte vad man var före - om själen "kände på sig" att man skulle börja leva. Om det var så känns det ju lite lugnare.
En tanke till - sen när man dör...kanske man återföds MEN sitt förra liv är helt utsuddat så man minns inte ett jävla piss vem man har varit.
Jag vet det låter helt jävla sjukt men kan inte råför va jag känner. Varför blev jag den jag blev? Varför föddes just jag i den här kroppen år 1988. Kunde väl lika gärna varit 1985 eller 2001. 
 
Vet att min far kommer läsa det här & jag vet att du är rädd men förlåt jag ville bara få ur mig det.
Det värsta är att jag dom senaste dagarna har sett mig sitta i en soffa som 80-90 åring. Ingen rolig tanke.