❄ 𝄞 30 dagars utmaning "Dag 2" 𝄞 ❄


💎 💎


280
Tisdag
13.22
 
Jag började att blogga mest för att ha som dagbok. Skriva ner känslor då jag inte mått så bra. Hade inga följare. Jag kommer inte ihåg när & vad min första blogg hette & när jag starta den. Det var innan denna. Innan 2014. Kan ångra att jag inte har sparat den första. Hade varit så himla intressant.

❄ 𝄞 30 dagars utmaning "Dag 1" 𝄞 ❄


💎 💎


279
Måndag
15.14
 
Inte jättemycket att säga om det men. För att låta flummig men sann så står december mig nära i hjärtat.
Älskar december. Själsligt så är jag så långt bort från sommarn som det bara går att bli.
Hört att folk har trott att jag skulle ha fyllt år då nära december men så är det defenitivt inte. Är ju dessutom ett junibarn. Mitt i sommarn. Hatar sommarn haha.

❄ 𝄞 Mycket förvirring & sorg 𝄞 ❄


💎 💎


278
Lördag
18.18
Hemma från Karlstad nu. Lång resa. Det var begravning för morfar igår. Grät förstås för att han är borta men grät också för att jag tänkte på mormor. Säger det jag önskar jag tror på. Ta hand om mormor nu. Säg att jag saknar er. För evigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morfar var så fachinerad av min mössa. Tyckte det var jättekul att känna på pärlorna på den. Hihi. Tyckte det var jättegulligt av honom. Han mindes säkert inte vad hans jobb var men han jobbade i en klädaffär eller med kläder i alla fall. Eller hur mamma?! Han kollade alltid in de i släkten som hade köpt en ny skjorta eller nåt & kunde märken & sånt. Mormor lagade mat på en skola. Rätt, mamma?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I veckan hade jag möte & jag blev erbjuden att eventuellt bli anställd där jag praktiserar. Jag är förvirrad angående det. Jag vill därifrån men samtidigt så säger folk att det är enklare att byta/söka/få hjälp med jobb på annat ställe om man har varit anställd på andra ställen före. Har inte sagt ja & jag har inte sagt nej. Har varit mycket. Tänkt på mormor & nu morfar & sen blev jag erbjuden detta. Har varit helt jävla slut & förvirrad i huvudet.
 
På måndag börjar jag med 30 dagars utmaningen. 1 inlägg varje dag i 30 dagar.