❄ 𝄞 Noter överallt 𝄞 ❄


💎 💎


🎵 164
Lördag
13.20
Ja, vackert. Igår hjälpte jag till med borden så jag hade klister på fingrarna när jag kom hem. 
Panorama suger eller jag är inte bra nånstans påt. Bordet är ju rakt. 
 
Väntar på min dator ska bli klar så jag kan köpa en. Han trodde igår att jag kunde i veckan. Han som skulle föröver allt är dum i huvet o säger att det kanske går bara för att jävlas eller förvar tjäna pengar på att säga kanske. Gubbjävel. Men ja. Jag kan bara hoppas att han gör det ändå. 
Vill ha det nåt av dom där borden jag hade i min lägenhet så jag kan sitta i vardagsrummet & inte i sovrummet. Blir nog jävligt tråkigt efter ett tag om jag ska sitta i sovrummet. 

Kommit på MASSOR till min bok. Har anteckningar i min mobil. Är ju så jävla töntig att jag inte vill skriva på någon annans dator än min egen. 

❄ 𝄞 Tankar, funderingar. Det finns inget "måste" 𝄞 ❄


💎 💎


🎵 163
Söndag
14.48
Skrivabstinens. 
Jag vet att jag kan låna Marcus dator men den där sjuka psykiska känslan säger att jag "kan" bara skriva på min dator. Det känns fel annars. Väldigt fel. Den är min & bara min. Vill ha en nu. Hel & exakt den infon jag hade på den andra. Det måste gå att göra en spegling på hela skiten. Även om skrivbordet är ett stort jävla kaos så hade jag ordning. Vet var allt är vilket ni skulle kalla hopplöst. 
 
Har kommit på mer eller saker jag vill lägga till. Mer, mer, mer. Har skrivit upp punkter i mobilen. 
Har läst en massa nu när jag inte kan skriva på det sättet jag vill. Har läst 2 böcker nu som är från förlaget "Vulkan". En av böckerna bevisar att man kan få ens bok precis som just jag vill ha den. Utseendet. Inne i boken. Läste en nyss som var jättespeciell i språket. En som inte var perfekt. Kan inte göra ett exempel men jag vet själv att om hon kan skriva så....så är min ungefär lika dålig/bra. Så varför skulle jag inte kunna ge ut en på det sättet. Nu menar jag inte att hon skrev de eller dem fel men pga hur hon skrev det, ordföljden...eller jag vet inte. Svårt att förklara men jag tänkte om hon kan skriva så så kan väl jag också göra så. Inte perfekt någonstans. Måste den vara det för att eventuellt vara bra? Nej förhoppningvis inte. 

❄ 𝄞 Malmö 𝄞 ❄


💎 💎


🎵 162
Tisdag
20.18
Nu är det klart!!! Jag ska gå på rullstolsakademien i höst igen. Är så jävla gla. 😄 Samma sak igen men det mesta men jag fick ju!!! Sen kanske jag inte går på ALLT igen typ dagen då det bara pratas om info om saker men man kanske ska gå i alla fall. Kommer att göra det ändå säkert. Fick mail idag om det med tiderna. Kanske ska passa på att träffa Hannes när jag ändå är i Malmö. Har inte pratat med han än. Vet inget än. Långtråkigt att vara i Lund varje gång vi ska ses. Även om jag tycker om Lund. 
 
Göteborg i morrn en snabbis för finaste Siri spelar nånstans.