❄ 𝄞 Vad har jag gjort?? 𝄞 ❄


Måndag
23.17
Du dyker levande upp i mina drömmar ibland men när jag vaknar inser jag ännu en gång att du inte finns.
Jag gråter inte längre men jag ler inte heller när jag tänker på dig. Det är nåt i hjärtat som alltid kommer saknas.
 
Jag lästa precis en bok som heter: "Din kära syster" språket i den var helt magiskt & fick mig känna som jag vore 4 år när jag läser MIN bok. Jag menar - jag ville också att min bok var skriven så på det viset. Den boken fick mig nästan att vilja skriva om min bok men då härmar jag väl henne. Antar jag. Skulle ju inte lyckas heller.
Läs bara det är:
 
"Detta är min historia.
Min verklighet i dess färger jag upplevde den vid den tiden."
Orden är skrivna av: Agnes Lundkvist
 
Som ett exempel av många i den boken. Små ord för er kanske men stora för mig.
Hur som helst.
Idag kanske jag har gjort det läskigaste jag kan göra i nuläget. Jag frågade på praktiken idag om det var nån eller nån som känner nån osv som var bra på korrekturläsning. Det kom fram en som kände någon men den person ville ha betalt. Så jag vågade inte riktigt det. Sen på nåt vis blev det M på jobbet som fick den. Jag hade med mig boken men hon sa att jag skulle maila word-dokumenet så får hon läsa & ändra där kanske. Om hon nu gör det. & Pallar. Ja, jag vet att I & O har fått den & eventuellt så hjälper dom mig kontakt men ja.
Jag har i alla fall skickat det nu till M. Jag hade med mig boken idag så dom fick se den. Tyckte det va ashäftigt. Sa dom i alla fall. En annan tjej på jobbet ville läsa den sa hon om den kommer ut. Jag frågade om hon ville låna den jag hade med mig idag. Hon blev glad. Så nu har jag 2 till som ska läsa den. Hoppas dom kommer prata med mig efter dom vet allt. VA HAR JAG GJORT? Fan va läskigt egentligen. Men jag vill ju att det ska bli nåt av den till slut. Min mamma sa när hon hade läst den: "Den är för bra för att inte ges ut" Hoppas det gäller fortfarande.

#1
Skrivet av: Karin

Datum: 14 2018
Klockan: 08:36:30
Bloggen:

Vad bra att du vill att andra ska läsa!! Hoppas M vill göra korrekturen. Jag hjälper också till, självklart! I så fall borde vi boka dagar då vi bara jobbar med boken. Jag tycker att det är så fint att du tar intryck av hur andra skriver. Det handlar om det som kallas gestaltning. Lite det som ni gjorde på skrivarkursen. Du kanske skulle gå en till?
Det är omformuleringar med ”bilder” som skulle förbättra din text.
Du gjorde helt rätt att ge den till kamrater. Läskigt ja, men du kommer få resoons som gör att du kan ta tag i förbättringar och omformuleringar! 😘

#2
Skrivet av: ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Datum: 14 Augusti 2018
Klockan: 21:11:27
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Så fin och poetisk den låter boken :)

Svar: det var den verkligen :)
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😟 🙁 😔 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌🏻❣️ 🍓 🌹 💔 ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🥂💋 🔊 🎧 🎶 🎵 ❄️ ⛄ 🎄
🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖