𝄞 Destroy everything you touch 𝄞


🎵 160
Tisdag
17.59
Okej, nu kommer jag berätta nåt som jag kommer att ångra men så här ful är min Verklighet bara för att jag är den jag är. Bli inte arg på mig för jag är tillräckligt jävla arg på mig själv just nu så håll tyst om du tänker nåt irriterande om mig. Elin med ett glas i handen framför en dator är så jävla idiotiskt. Det borde inte existera. Jävla ryck. Jävla sak i hjärnan som gör så jag är lättskrämd för minsta lilla jävla klick inne på toaletten som klickar till när jag höll i ett glas o allt kom inne i dator. Kan förbanna mig för att jag inte har lagt datorn i ett annat rum. Typ ett arbetsrum som vi inte har. Hur jävla nice är det & sitta i sovrummet på dagtid. Det gjorde jag i typ 15 år. Inte nice nånstans. 
Lämna in min dator på mac store eller va fan det heter. Han sa först att det var nog bara en fuktskada, han ringde igår & att det inte gick & laga. Skulle bli lika dyrt som att köpa en ny. Jävla pengakåta försäljare!!! 
 
Värmlands Karin kände en snubbe som kanske kunde hjälpa mig men nu vet jag  inte riktigt vart min dator är. Är väl kvar på Mac store/Mac forum. Marcus skulle hjälpa mig med det. 
 
Seriöst varför är jag så jävla dum. Samtidigt som han sa att jag var inte den enda som har spillt saker på sin dator men så jävla surt när det händer. Den jäveln sa oxå att det kanske skulle gå o rädda innehållet. Seriöst? Du sa ju att det var en ytlig fuktskada & att hårddisken var intakt. Idiot. Sluta va så jävla pengakåt. Marcus sa att det klart dom kan rädda innehållet. Som sagt hatar mig själv just nu så jävla mycket. 
 
Boken är på Dropbox men allt annat då? Idiot är vad jag är. 
Destroy mig istället. 

#1
💎 Skrivet av: Karin

Datum: 25 2015
Klockan: 21:47:13
Bloggen:

Var inte så hård mot dig! En olycka händer så lätt! Ingen idé o backa o säga varför gjorde jag inte så ist? Jag skulle ha gjort så här! osv. Det har hänt o nu får du fokusera på att försöka få hjälp med att fixa den. Tur att du har boken på dropbox! Det kommer lösa sig! Sluta klandra dig! Det hjälper inte ett dugg! Släpp det! Du dränerar dig själv på energi som du kan behöva till annat! Du är bra ändå Elin, trots spill! 😘😘😘Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖