❄ Destroy everything you touch ❄


đŸŽ” 160
Tisdag
17.59
Okej, nu kommer jag berÀtta nÄt som jag kommer att Ängra men sÄ hÀr ful Àr min Verklighet bara för att jag Àr den jag Àr. Bli inte arg pÄ mig för jag Àr tillrÀckligt jÀvla arg pÄ mig sjÀlv just nu sÄ hÄll tyst om du tÀnker nÄt irriterande om mig. Elin med ett glas i handen framför en dator Àr sÄ jÀvla idiotiskt. Det borde inte existera. JÀvla ryck. JÀvla sak i hjÀrnan som gör sÄ jag Àr lÀttskrÀmd för minsta lilla jÀvla klick inne pÄ toaletten som klickar till nÀr jag höll i ett glas o allt kom inne i dator. Kan förbanna mig för att jag inte har lagt datorn i ett annat rum. Typ ett arbetsrum som vi inte har. Hur jÀvla nice Àr det & sitta i sovrummet pÄ dagtid. Det gjorde jag i typ 15 Är. Inte nice nÄnstans. 
LÀmna in min dator pÄ mac store eller va fan det heter. Han sa först att det var nog bara en fuktskada, han ringde igÄr & att det inte gick & laga. Skulle bli lika dyrt som att köpa en ny. JÀvla pengakÄta försÀljare!!! 
 
VĂ€rmlands Karin kĂ€nde en snubbe som kanske kunde hjĂ€lpa mig men nu vet jag  inte riktigt vart min dator Ă€r. Är vĂ€l kvar pĂ„ Mac store/Mac forum. Marcus skulle hjĂ€lpa mig med det. 
 
Seriöst varför Àr jag sÄ jÀvla dum. Samtidigt som han sa att jag var inte den enda som har spillt saker pÄ sin dator men sÄ jÀvla surt nÀr det hÀnder. Den jÀveln sa oxÄ att det kanske skulle gÄ o rÀdda innehÄllet. Seriöst? Du sa ju att det var en ytlig fuktskada & att hÄrddisken var intakt. Idiot. Sluta va sÄ jÀvla pengakÄt. Marcus sa att det klart dom kan rÀdda innehÄllet. Som sagt hatar mig sjÀlv just nu sÄ jÀvla mycket. 
 
Boken Àr pÄ Dropbox men allt annat dÄ? Idiot Àr vad jag Àr. 
Destroy mig istÀllet. 

#1
❄ Skrivet av: Karin

Datum: 25 2015
Klockan: 21:47:13
Bloggen:

Var inte sĂ„ hĂ„rd mot dig! En olycka hĂ€nder sĂ„ lĂ€tt! Ingen idĂ© o backa o sĂ€ga varför gjorde jag inte sĂ„ ist? Jag skulle ha gjort sĂ„ hĂ€r! osv. Det har hĂ€nt o nu fĂ„r du fokusera pĂ„ att försöka fĂ„ hjĂ€lp med att fixa den. Tur att du har boken pĂ„ dropbox! Det kommer lösa sig! Sluta klandra dig! Det hjĂ€lper inte ett dugg! SlĂ€pp det! Du drĂ€nerar dig sjĂ€lv pĂ„ energi som du kan behöva till annat! Du Ă€r bra Ă€ndĂ„ Elin, trots spill! 😘😘😘



Ditt namn:
Kom ihÄg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill anvÀnda nÄgon smailes sÄ Àr det bara att kopiera nÄgon hÀr under)
Eller om du anvÀnder nÄgon smartphone/iPhone sÄ kan du anvÀnda nÄn dÀr)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😱 😭 😳 😄 😃 😙 😡
đŸ˜± 😋 đŸ˜€ 😯 😇 đŸ€” 😮 đŸ€˜đŸ»âœŒ 🍓 🎀 💔 âŁïž ❀ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 đŸ‘°đŸ» 🎊 đŸč đŸ· 🎉 đŸŒč 💋 🔊 🎧 đŸŽ¶ đŸŽ”
❄ ⛄ 🎄 đŸŒ™ïž 🌟 ✹🕯💀 ☠ đŸ‘» 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: