❄ 𝄞 Blått 𝄞 ❄


💎 💎158
Måndag
15.36
Ett tag sen. Har ändrat lite i blogginläggen så ni vet när inlägget är slut. Inte för jag tror att ni läser halva när ni väl läser men. Bilder & en ny signatur längst ner.
 
Vi träffade Hannes & hans tjej i Malmö i helgen & var på Malmöfestivalen. Marcus skulle äta maskar men som TUR var (för min skull haha) så hade dom blivit stoppade precis innan festivalen - dom fick inte bjuda på det för det vadr någon "risk" & det ville dom inte ha ta på sig i fall man skulle bli dåligt. Inte fan vet jag. Dom hade i alla fall tagit dit det. Det var plastlådor med maskar i. FY FAN VA ÄCKLIGT! Jag har tog fan inte kort på det. ÄCKLIGT. Marcus blev skitsur för att han inte fick. Det fanns massa andra insekter som man kunde äta men man fick inte. Men Marcus den galningen snodde ett paket. Smög med att lägga det i fickan.
Marcus & Hannes åt den där saken samtidigt som jag kollade på & äcklades. Insektchokladbar med syrsor i.
Blä! Men dom sa att det inte smakade något jätteannorlunda.
Marcus var någon annanstans & jag & Hannes satt & snacka om allt möjligt.
Sen åkte jag Pågatåget hem för Marcus skulle titta på opera. BLÄÄÄÄÄ!
 
1:a dagen på det där nya stället.
Färdtjäst efter som det är för långt att köra elrulle sen så skulle det inte ha gått att komma in överallt där inne. Om jag någon gång ska in i studion & kolla. Färdtjänst efter hur himla länge som helst. Har varit så jävla skönt att slippa er ska ni veta era idioter. Puss 🔫
 
Skulle börja på en logga till ett band som dom har. Vilket jag gjorde tillsammans med en tjej. Men ska ändra lite ändå själv tills på onsdag. JAG tyckte den inte blev så bra. Ska göra ett exemplar till så dom får titta på & jämföra. Det är ju inte jag som bestämmer vad dom ska ha på deras band. Men när texten ser ut som att det är ett namn på en cirkus p.g.a. typsnittet) så kanske man kan va lite snäll & ändra i smyg & komma på ett finare typsnitt.
 
Längtar tills allt är vinterblått. So freakin' baaaad.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖