❄️ Pyttelitet utrymme ❄️


Lördag
10.18
Igår va svärföräldrarna här ett tag. Dom stannar inte jättelänge eftersom dom är försiktiga med allt det där ni vet. Den osynliga ev smittan. Fy fan va jag hatar det här asså. När ska man kunna umgås med sina föräldrar eller vänner en längre period igen? När får jag krama mina föräldrar utan att vi ska va oroliga? Hatar att varje gång man ses så tas det där ordet upp nästan varje gång. Är så trött på det.
Hur som helst....
Tänkte beställa hem från Jureskogs, det gick fint att beställa maten men väntan på den va helt förvirrande. Det står ju tid på hemsidan när ungefär den skulle vara här men den va helt fucked. Först stod det 40 min kvar, sen helt plötsligt stod det 1 timme, efter ett tag hoppade den till 15 min kvar. Så höll den på tills dom ringde på M's telefon & sa att dom va här. Kunde inte riktig lita på den där nedräkningen om man säger så.
Fick maten till slut i alla fall.
 
 
SJUKT mycket sallad man fick när man beställde utan bröd/sallad istället.
Tar alltid den som dom kallar "Ey-falafeln", sorry för dålig bild men...den är där nånstans haha.
Gillar inte falafel (köttbullar fast inte kött) men denna smakar inte så tycker jag.
 
I torsdags fick jag ju en ny tid för den där syn-/hörseltestet jag missade. Har ni gjort ett hörseltest nån gång? Som jag kanske skrev har jag inget minne av att jag gjorde det när jag fick min permobil jag har nu. Ska få en ny förhoppningsvis men nu vill dom veta om jag hör & ser bra. Konstigt att jag inte skulle göra det 2010 eller 2011 när jag fick den jag har nu. & visst det är några år sen men så gammal är jag inte så synen & hörseln bör bli dålig än men ja...
Men som sagt, har ni gjort ett hörseltest nån gång? Man måste sitta i ett pyttelitet utrymme som som fanns inne i ett helt vanligt undersökningsrum. Kunde ju definitivt inte ta mig in där med rullstolen ens & absolut inte med permobilen om man säger så. En allvarlig, stram sjuksköterska undrade hur detta skulle gå till men hon & en sjuksköterska til som tur va var lite mjukare i tonen fick hjälpa mig.
Fick ha konstiga lurar på mig & så stängde dom. Hade en knapp i handen som jag skulle trycka på varje gång jag hörde nåt i lurarna. Dom satt så jävla hårt. 
När det är knäpptyst hemma tycks jag höra ett entonigt ljud hela tiden ändå så nu när jag satt där så i vissa perioder vet jag inte om det va ett riktigt ljud som satte på eller om det va mina egna öron. Störigt som fan. Vissa ljud va ju hur tydliga som helst. Men ni vet dom där extremt låga entoniga. Dom hör jag lite då & då i vanliga fall. Kändes som allt gick åt helvete. Kändes som att den jag tryckte på varje gång jag hörde nåt inte funkade men det var ju bara min känsla.
Ögontestet kändes som jag förväntade mig, vänster gick hur bra som helst men höger sög så inutahelvete. Vilket det har gjort hela livet.
Jag sa till dom att jag aldrig sett bra på höger ögat under dom här 32 åren jag levt & att glasögon hjälper INTE mitt höger öga. Sen födseln alltså.
 
När jag kollade i början av juni hade 7 st köp min bok.
Nu en månad senare ungefär har totalt 12 st köpt den (som inte köpt den via mig) Vilka det kan vara lär jag aldrig få veta. Men jag kan inte låta bli att nyfikenheten på vilka det kan vara kommer till mig.
 
Bilderna är länkar
 

#1
❄️ Skrivet av: Lillan Kind

Datum: 11 2020
Klockan: 16:37:51
Bloggen:

Jag är också så himla trött på hela situationen med den osynliga smittan. Hoppas verkligen att eländet klingar av snart. Ja jag har gjort hörseltest för ett antal år sen. Minns att det var svårt att hålla isär om det pep i lurarna eller i mina öron😆

Svar: Hoppas verkligen det. Ja eller hur, skitläskigt ju att inte vet vilket ljud som är det riktiga
soclosedecember.nu

#2
❄️ Skrivet av: Snabela

Datum: 11 Juli 2020
Klockan: 16:51:52
Bloggen: http://nouw.com/snabela

Jag själv har aldrig gjort nått hörselnedsättning, men när mina pojkar car små fick dom göra det. Ungefär på samma vis som dig, men dom behövde inte sätta sig i nått enskilt rum.


#3
❄️ Skrivet av: Anonym

Datum: 11 Juli 2020
Klockan: 19:37:17
Bloggen:

Tror vi alla vill att livet ska återgå till det normala. Konstigt med maten, man vill ju veta då den ska komma.

#4
❄️ Skrivet av: Tess

Datum: 11 Juli 2020
Klockan: 20:19:18
Bloggen: http://https://blondinas.se

Ja jag verkligen hatar de där viruset, har sett några dokumentärer om skiten o de gör mig både arg & ledsen helt ärligt talat. När kan vi leva som vanligt igen?

Svar: Ja, jag med. Jag vet inte om jag klarar se dokumentärer om det, kommer säkert skrämma upp mig ännu mer :(
soclosedecember.nu


#5
❄️ Skrivet av: Diana Saelöen

Datum: 11 Juli 2020
Klockan: 20:34:27
Bloggen: http://nouw.com/fibrolivet

Jodå jag har gjort hörseltest....och kommer ihåg det lilla rummet, knapparna att trycka på och precis som du förvirrande över om ljuden jag hörde var sådana jag skulle höra eller om det var jag som "hittade på " dem och det var speciellt de där låga tonerna. Hoppas verkligen det gick bra för dig så att du får din nya permobil

Svar: Fick inte veta nåt direkt efteråt. Doktorn skulle kolla det först. Tack! Hoppas jag också.
soclosedecember.nu


#6
❄️ Skrivet av: ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Datum: 11 Juli 2020
Klockan: 22:53:38
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Gjort hörseltest som barn men inte efter det. Kan dock ibland tänka att syn och hörseltest borde vara något man gjorde då och då. Tänker att såna organ kan påverkas utan att man tänker på det :).

Svar: Jo det klart.
soclosedecember.nu


#7
❄️ Skrivet av: charlottelinden.se

Datum: 11 Juli 2020
Klockan: 23:02:02
Bloggen: http://charlottelinden.se

Usch, jag håller verkligen med dig. Är så olidligt trött på precis allt som har med Corona att göra. Vill också bara kunna träffa de jag vill och umgås på ett normalt sätt igen, men dessvärre tror jag det kommer dröja tills det blir "som vanligt" igen :(

Svar: Tror också det kommer dröja, det värsta är att jag tycker att ibland låter det som att detta aldrig kommer gå över :( men jag hoppas verkligen på en lösning!
soclosedecember.nu


#8
❄️ Skrivet av: Julia

Datum: 12 Juli 2020
Klockan: 00:41:14
Bloggen:

Hej. Jag har också en CP-skada och har köpt din bok. Jag kände igen mig i en del av det du skrev i boken att du upplevt/upplever.

#9
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 12 Juli 2020
Klockan: 09:00:49
Bloggen: http://amindiz.se

Jag hoppas att vi kan återgå till det normala i gen :) Hoppasatt allt det här försvinner under hösten så v kan leva normalt i gen

Svar: Ja verkligen
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖