❄️ Ingen bra sista dag innan semestern ❄️


Lördag
15.40
Ja, va ska man säga, typiskt eller....
Vi har ju en skärm på jobbet som man måste logga in sig på så dom har koll på att man är där & hur länge & när man kommer, har med lönen & så att göra plus att dom ska ha koll på vilka som är inne om det börjar brinna. Man har en personligkod som man ska slå in. Om jag tex börjar 10 ska jag jag gärna slå in mig innan eller prick 10.00. Om jag råkar slå in mig 10.01 måste tydligen chefen rätta till det i datorn så datorn fattar. Jag har tydligen slagit in mig "sent" många gånger (jag är inte den enda) men ändå tog han mig till sitt rum igår & sa till mig men att jag inte va den enda men på sättet han sa det kändes det som att det va mig han va irriterad på men det är väl bara min uppfattning antar jag. Pratade med kollega & sa att hon hade gjort som mig & att han hade sagt till henne också.
Sen tycker jag det är helt stört att om jag slutar jobbet 15 men "jobbar över" en stund måste vi jobba över/logga ut efter en kvart! Då räknas övertiden. Låter inte det konstigt. Visst en kvart är inte jättemycket men asså...är det så på ditt jobb?
 
Inte nog med den halvarga "utskällningen" så upptäckte jag när jag kom hem att jag hade missat en läkartid igår kl: 08.00! Blev hur arg som helst på mig själv! Visst M hade glömt det också men jag kunde ha påmint honom i förrgårkväll.
Syntest. Ska i & för sig till läkaren på måndag kl: 10 för läkarintyg eller nåt för att jag ska förhoppningsvis få en ny permobil. Då skulle ha gjort ett syntest igår men vi glömde helt bort det.
Fick panik! Även om det kanske löser sig på måndag att jag får en ny tid för syntest men bara det inte är "för sent". Borde det ju inte vara, borde ju kunna ta det efteråt men seriöst va jag fick panik & va arg på mig själv. Ringde Capio men såkart kunde dom inte hjälpa mig, framförallt inte dom på kvällstelefonen. Är dessutom nervös för det. Dels fattar jag inte varför jag måste göra syntest när jag redan haft permobilen jag har i 6-7 år + att jag minns verkligen inte att jag tog ett syntest då när jag fick den 1:a. & sen VET JAG att jag ser dåligt på höger öga & har ALLTID gjort i hela livet OCH jag vet att det inte stör körningen & att det varken blivit bättre eller sämre. & jag vet att glasögon inte hjälper heller. Hoppas dom lyssnar på mig när jag berättar det. Tror det va hörseltest också. Det har jag heller inget minne av att jag gjort.
 
Så nej sista dagen innan 3 veckors semester blev bara skit! Skönt att slippa jobba i alla fall i värmen.
 
Anna från Boktugg hörde av sig & skickade utkastet till intervjun med mig. Kan tyvärr inte visa den förrän den är uppe på hemsidan. Skulle okeja den vilket jag gjort nu. Kan länka när den är uppe istället.
 
Bilderna är länkar
 

#1
❄️ Skrivet av: Fröken Rödlök

Datum: 4 2020
Klockan: 17:14:39
Bloggen:

När jag jobbade på fabrik hade vi stämpelklocka. Drog våra personliga kort i en maskin. Vi började 05.38 på morgonen (knepig tid) men stämplade vi in 05.39 förlorade vi 6 minuter på vpr arbetstid. Så man såg alltid till att man var där innan.

Svar: Tycker det låter helt sjukt faktiskt :(
soclosedecember.nu

#2
❄️ Skrivet av: Lillan Kind

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 20:00:38
Bloggen: http://https://varapavag.se

Fy det lät inte roligt! Hoppas att semestern blir desto bättre och att syntestet går bra. Jag stämplade in och ut på en tidigare arbetsplats, men den stämplingsdatorn räknade 6-minuters intervall.

Svar: Det gör tydligen denna också dock bara när man ska hem. Inte på morronen. Stört.
soclosedecember.nu


#3
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 20:43:43
Bloggen: http://www.nouw.com/madelena

Vi har inga stämpelklockor på mitt jobb som tur är. Sådant är stressande tycker jag, men kan förstå ställen som har det. Min man har typ, men loggar in på sin dator,


#4
❄️ Skrivet av: Diana

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 21:21:05
Bloggen: http://nouw.com/dianalowegren

Vi hade stämpelklocka på fabrik. Det kunde vara både drygt och stressande. Verkligen tråkigt att du blev så otrevligt bemött och sen kruxet med synundersökning. Hoppas verkligen att du får några sköna lediga veckor nu. Många kramar 🤗

Svar: Ja, gårdagen va verkligen inge vidare. Hoppas jag också. Många kramar tbx🤗
soclosedecember.nu


#5
❄️ Skrivet av: Diana Saelöen

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 23:07:02
Bloggen: http://nouw.com/fibrolivet

Jobbig dag du haft, tråkigt att höra...det där med stämpelklockor kan vara komplicerat, vi har inte nu, men hade när jag jobbade på sjukhuset och där var det så noga också med sov och vilotider så den protesterade om vi hade tagit dubbla pass eller liknande.

Håller tummarna för att det ordnar sig med permobilen.

Svar: Ja den va inte rolig :( Tack, jag hoppas också det löser sig med läkarbesök/ögontestet
soclosedecember.nu


#6
❄️ Skrivet av: ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 23:39:39
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Jag har förstått att sådant där kan vara lite svårt :/. Jag jobbar inom kommunen och skolan, vi kommer och går när schemat är över och har ingen stämpling på det sättet.

Svar: Ja det är komplicerat det där. Skönt att du slipper det :)
soclosedecember.nu


#7
❄️ Skrivet av: Tess

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 23:51:57
Bloggen: http://https://blondinas.se

Vi har ett system där vi blippa ett kort på en liten skärm sen trycka på skärmen logga in eller logga ut typ

Svar: Det är ju smidigt om det är logiskt system...vårt verkar sjukt ologiskt tycker jag haha
soclosedecember.nu


#8
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 4 Juli 2020
Klockan: 23:58:52
Bloggen:

Inte kul när det blir strul nu innan semestern. Men hoppas du kan njuta lite av semestern nu. Hoppas du kan få göra testet på måndag. Hänt mig med att jag har glömt läkartid. Inte kul :)

Svar: Nej, usch det är hemskt, jag kände mig så dum faktiskt, även om vi inte är dom enda som gjort det :)
soclosedecember.nu

#9
❄️ Skrivet av: charlottelinden.se

Datum: 5 Juli 2020
Klockan: 00:03:49
Bloggen: http://charlottelinden.se

Vet precis hur det känns. Blev också inkallad till chefen för någonting som ALLA gjorde på jobbet på mitt senaste jobb. Man kände sig väldigt utsatt och dum trots att man var väl medveten om att detta gällde någonting som verkligen alla på arbetsplatsen gör.

Svar: Så jobbigt är det. Man känner sig utpekad ändå. Även om det inte bara va mig han kallade in.
soclosedecember.nu


#10
❄️ Skrivet av: Jenny

Datum: 5 Juli 2020
Klockan: 12:52:09
Bloggen: http://Jenzel.se

Men va trist av chefen att ha en sån attityd. Okej om det var 3-4 gången han fått säga till men är det första gången så borde han förstå att du inte kanske inte vet vad som gäller.

Man kan ge information på ett positivt sätt och inte få motparten att må dåligt. Han kanske hade en dålig dag. Tror inte det var emot dig personligen ❤️

Hoppas syntetet går bra 👍🏼

Krmamkram

Svar: Ja, jag vet, han kunde ha sagt det från början att systemet funkar såhär, då hade jag tänk & fattat men det är ju inte lätt att fatta när varken han kunde systemet själv i början & sen inte berätta för mig. Tack ❤️ jag hoppas det går bra också. Är nervös faktiskt. Kramkram
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖