❄ 𝄞 Första sena kvällen 𝄞 ❄


💎 💎


Tisdag
18.49
Det gick jättebra att jobba sent. Bara skönt. Gillar kvällar mer en dagar faktiskt. Har jag alltid gjort. Konstigt nog. Nån mer som är så?
Fast jag har lite udda i min närhet när jag är där. Idag kändes det som att det bara var jag som jobbade på bokavdelningen. Det var kaos på barnböckerna ute i affären. INGEN ville sätta i ordning dom. Låg böcker överallt. Jag la ut vuxen & allt annat. Så jag hade inte tid. Jag sa till men kvinnorna bara satt på lagret. Barnböckerna är tungt för mig. Det är för lågt egentligen. & höga smala stora böcker som bara välter.
Sen var jag tvungen att titta på alla böcker dom prisade, dom prisade fel. Vi tar 25-26 kr för en pocket nån hade skrivit 32 - 35 kr. Alldeles för dyrt. Sen vill dom spara ALLA böcker. Det går ju inte liksom. En av dom sa till mig med inte allt för trevlig ton: "Tycker du att vi har prisat fel?" Ehh ja! Du kan inte ta så mycket för en pocketbok speciellt inte när allt vi håller på med är begagnat.
 
 
Ska till Capio i morrn igen på återbesök av såret på foten. Är så jävla lack på det nu. Gör inte liiiika ont men är rädd för att det inte läker ändå. Snälla hoppas dom tycker det ser bättre ut än igår.

#1
Skrivet av: Becka

Datum: 13 2018
Klockan: 19:17:00
Bloggen:

Håller tummarna för dig att de går bra med foten. Ja de är lite smått mysigt nu på kvällen så kan förstå att du tycker de är lite roligare :) hoppas du får en fin kväll

#2
Skrivet av: Åse

Datum: 13 November 2018
Klockan: 20:24:39
Bloggen:

Härlig blogg

Svar: Men tack så mycket
soclosedecember.nu

#3
Skrivet av: Amanda

Datum: 14 November 2018
Klockan: 03:32:54
Bloggen:

Låter som en bra dag

Svar: haha nja. Både ja & nej kan man säga
soclosedecember.nuDitt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖