❄ 𝄞 Mobil-as 𝄞 ❄


💎 💎


201
Fredag
12.15
Mamma & pappa kommer ner i morrn. Det ska till Marcus föräldrar & vi får inte följa med. Antar att det är bröllopsprat 😜 men dom sa att dom kanske kommer & säger hej, på väg dit.
 
Jag gjorde ett nytt mobilskal. Jag pallar inte att ha ett plånboksskal längre - av någon anlednning som jag inte ens själv vet. Eller jo, ett själ är för det är irriterande när man ska ta kort.
Men jag HATAR min iPhone 6!!! Batteritiden SUGER!!! Den äter ju upp det på nolltid. Måste för fan ha laddaren inär jag är & handlar (har inköpslistan i mobilen). Kan inte lyssna på Spotify för den äter. Har med min 15 (?) åriga älskade iPod istället.
Nu säker säkert dom som känner mig va fan jag gör med min iPhone. För alla mina iPhones jag har haft har batteritiden sugit. Men det är fan inte bara jag som har problem har jag hört - så det så! Så skyll inte på mig denna gång!!!! Så jag önskar att jag kunde köpa en BRA iPhone någon gång. Med en BRA kamera. Är 7:an bra? Folk säger att det inte finns hål för hörlurar?! Det gör mig lite orolig. & jag vill inte ha trådlösa. DOM måste man ladda. Aja. What to do?!Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖