❄ 𝄞 Tankar, funderingar. Det finns inget "måste" 𝄞 ❄


💎 💎🎵 163
Söndag
14.48
Skrivabstinens. 
Jag vet att jag kan låna Marcus dator men den där sjuka psykiska känslan säger att jag "kan" bara skriva på min dator. Det känns fel annars. Väldigt fel. Den är min & bara min. Vill ha en nu. Hel & exakt den infon jag hade på den andra. Det måste gå att göra en spegling på hela skiten. Även om skrivbordet är ett stort jävla kaos så hade jag ordning. Vet var allt är vilket ni skulle kalla hopplöst. 
 
Har kommit på mer eller saker jag vill lägga till. Mer, mer, mer. Har skrivit upp punkter i mobilen. 
Har läst en massa nu när jag inte kan skriva på det sättet jag vill. Har läst 2 böcker nu som är från förlaget "Vulkan". En av böckerna bevisar att man kan få ens bok precis som just jag vill ha den. Utseendet. Inne i boken. Läste en nyss som var jättespeciell i språket. En som inte var perfekt. Kan inte göra ett exempel men jag vet själv att om hon kan skriva så....så är min ungefär lika dålig/bra. Så varför skulle jag inte kunna ge ut en på det sättet. Nu menar jag inte att hon skrev de eller dem fel men pga hur hon skrev det, ordföljden...eller jag vet inte. Svårt att förklara men jag tänkte om hon kan skriva så så kan väl jag också göra så. Inte perfekt någonstans. Måste den vara det för att eventuellt vara bra? Nej förhoppningvis inte. 

#1
Skrivet av: Natacha
Datum: 20 September 2015
Klockan: 13:34:26
Bloggen: http://atstorning.devote.se

Va kul att du också tycker om att skriva.
Skriver själv väldigt mycket, eller ja just för tillfället har jag lagt de på sidan.
Men för snart två och tre år sedan gav jag ut två böcker via vulkan. Flickan med de eviga leendet och Trasiga änglavingar.

Svar: åh roligt! Det är så kul att skriva!! Även om det kan göra ont i bland. Är båda dina självbiografiska eller är dom ur fantasin bara?
soclosedecember.nu#2
Skrivet av: Natacha
Datum: 20 September 2015
Klockan: 19:35:51
Bloggen:

SV: Ja verkligen.
Flickan med de eviga leendet är en självbiograf och Trasiga änglavingar är en svensk skönliterär, men samtidigt något man kan se som verkligtDitt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖