Splittrad till att sen le


Tisdag
19.10
Beställde nya glas, fick dom idag.
 
Dom andra var så slitna & inte fina längre efter som dom är i plast så slits dom. Tyvärr
Köpte några såna & sen i blått också.
M tycker inte om dom. Men det skiter i. Jag tycker inte om vissa glas som han har bestämt & som vi har här hemma. Höhöhhöhhöhhöh.
 
Skrivandet går segt & jag hatar det. HATAR HATAR HATAR HATAR.
 
ARL:n var jobbig igår. Träffade K innan & jag började gråta av frustration eller hat. Det underlättar ju inte att hon är en människa som jag inte kommer att förstå mig på. Aldrig någonsin. Jag skulle ALDRIG orka vara så som hon är. Gråt av förtvivlan också. Antar jag. Seriöst ni kommer säga emot mig & det spelar fan ingen roll vad jag säger så vrider ni & vänder på det jag säger. Så jag säger inget just nu. Jag orkar inte. Ja, verkligheten är som den är men man kan väl för fan bli arg, förtvivlad, förbannad ändå. Låt mig för fan hantera min Verklighet som jag vill. Orkar inte prata mer om det nu.
Är bara så jävla splittrad & jag kände att jag gick i bitar igår när jag kom hem & det kom ut i tårar när Marcus var hemma.
 
Var i Malmö idag & idag var det askul även om vi bara skulle öva på att hitta sin balanspunkt. Vi var inomhus. Dom tog upp mina stödhjul. Det var asläskigt men det stod någon bakom mig hela tiden. Jag stod efter att jag testat (o det gick inte dem första gångerna) några minuter. Stod jag jättelänge. Vet inte hur länge men fan va glad jag blev. 😄😃 Vad var det tränaren sa att när du slutar där så ska stödhjulen bort.
Jag blev sådär ni vet onaturligt glad när jag lyckades som jag kan bli när det gäller nåt extremt töntigt & litet.
Sen skulle vi upp för en väldigt liten kant men ändå, det var ju en kant. Vi skulle köra & ta fart typ & helst utan att stanna upp när hindret kom & bara luta sig bakåt på bakhjulen (men då hade jag stödhjulen) Dom första 20 gångerna (skojar inte) så gick det fan inte. Stannade precis när jag inte skulle stanna. Men det gick efter ett tag. Lite svårt.



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: