Längtar tills jag slipper...


Tisdag
17.41
...önskar i alla fall.
 
Seriöst vad är det jag gör för fel??? Eller så betyder fina naglar BIG FICKING NONO för rullstolsburna.
Får deppattack för fan i någon minut eller fem.
Det är INTE lösnaglar utan hon hade bara lagt på lager ändå så gick dom av som om jag hade lösnaglar. FUCK THIS! JAG VILL VARA FIN!!!!! 

Var I Malmö på den där 1:a rullstolsgrejen. Det var mest prat men sen skulle några testa oss eller snarare se hur vi kör. Vi skulle köra på tid fram & tillbaka & runt 2 koner. & förstås skulle vi inte göra en högersväng utan en vänster. Alltså vi skulle ha konen på vänster sida om oss & runda den åt vänster. Jag kan ju inte använda min höger hand som man ska så jag kör snett när jag ska försöka köra fort. & sen blir det ju ett litet stopp när jag ska försöka vänta & då förlorar jag tid. Vilket vi nu skulle för det skulle vara på tid. HATAR MIN ÄCKELHÖGER HAND!
 
Jag var tvingen att gå lite tidigare för taxin skulle komma. När får jag ta mitt himla mopedbil-körkort?!!!!! Jag vill börja i morrn! Typ. Fan va mitt liv hade känns så mycket lättare om jag hade det. Om jag hade en liten söt mopedbil. Värmlands-Karin hjälp mig NU!!
Så jag dels slipper färdtjänst över huvud taget. Så jag slipper säga EXAKT samma sak varje gång jag måste beställa taxi. Får inte ens variera. Vi måste säga - hej (mitt personnummer)
Får aldrig säga - Hej, det är Elin (mitt efternamn)
 
Kom på en sak som har med min bok att göra idag i taxin. Önskar jag kunde ventilera det med någon. För dem flesta vill jag att det ska vara hemligt. Spricker av tystnaden snart. Haha.
Eller något....



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: