❄ 𝄞 Thoughts and tired of many things 𝄞 ❄


💎 💎


4
Tisdag
17.09
2 möten idag. Först kl: 10.00 var jag på S:t Lars väg, där jag hade möte med 2 människor. Arbetsterapeut & kurator.
Marcus & jag körde dit igår kväll för att jag skulle veta ungefär vart det var. Fick massa flashbacks när Marcus sa att det har varit en psykiatrisk avdelning. Det är eller har varit ett sjukhus en gång i tiden. Kommer inte ihåg vad han sa att en del av byggnaden är fortfarande det eller om dom har flyttat helt. Hur som helst. Fick lite flashbacks från augusti (2011(?) ) då jag fick åka ambulans till psykakuten i Göteborg. Blev inte inläggad men ändå fick jag flashbacks. Tyckte det va jävligt obehagligt. Där jag hade möte såg inte så mycket ut som ett sjukhus - inte så värst i alla fall. Men eftersom jag visste om att det var det det var för många år sen så gick det inte att tänka bort.
Obehagligt va det i alla fall. Lite kul eller trakiskt å säga (förlåt i fall nån tar illa upp) men kändes lite Gökboet (om nån har sett den) Plus lite av va Marcus sa men det förblir hemligt. Lämnar det obehagliga nu. Häpp.
Mötet med arbetsterapeuten slutade med att det bestämdes att jag förhoppningsvis ska kolla på en ny vanlig rullstol & att dom ska komma på hembesök i slutet av januari typ.
 
Kl: 15 va jag på ett annat möte med färdtjänsten här i Lund. Tyvärr är det inte så mycket att säga om det. Blir trött så fort jag tänker på det. Trött & arg för att jag måste leva i den världen bara för att jag föddes med syrebrist & inte kan gå. Hatade den jag var & blev, hatade mig själv under den timmen med henne.
Det som får mig att inte känna mig flexibel. Inte kunna ta buss hur enkelt som helst. Att allt måste vara så förbannat inväcklat bara för att det blev som det blev den dagen jag kom.
 
Har gjort en tråkig läxa i engelska. Den förra - första va ju kul. Nu var det tråkig. Till & med å svenska va den sjukligt tråkig. Nu är halva gjord & det får läraren va nöjd med. on vet själv att den va svårt.
 
Jag behöver en kram nu efter den här dagen. Fan jag tål ju ingenting.Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖