𝄞 Wrong & fel but I tried 𝄞


Onsdag
22.53
Ja, det är meningen att det ska va helt flum med rubriken. jävla dålig är jag inte på engelska.
MEN det gick inge bra today, vi hade vårt 1:a prov idag. Hon hade sagt vad vi skulle plugga på, vi fick det på papper o ja det klart att jag plugga på det MEN gissa om det var nåt på provet som innehöll det - NEJ.
Nu i efterhand när man VET SANNINGEN om vad provet handlade om så skulle man egentligen bara läsa på den jävla ordlistan från A-Ö från ja kalla va fan du vill. Blir så arg när nån har sagt ett & menat ett annat.
Jag vet inte om det är ett faktum att det klart att du ska veta orden va dom betyder MEN DET ÄR INTE DET SOM DET HÄR HANDLAR OM! Det handlar om att lärare har sagt en sak & sen kommer inte den jävla saken på provet som hon SA att det skulle. Det är det jag är så förbannad på.
Sen är jag förbannad mrs lärare behandlar mig som jag vore helt jävla dum i huvudet. Som vanligt så kan det låta helt annorlund en vad hon egentligen menar MEN jag tycker att man bör tänka sig för innan man öppnar käften. Jag fick sitta efteråt när alla hade gått & göra "klart" (obs " " fan va patetiskt) med läraren. Orkar inte gå in på vad jag fick för feeling som hon "utstrålade", kan ju bara säga att det underlättade inte mitt hat mot mig själv. Jag blev irriterad på henne för hon sa det hon sa. Jag kan ju säga att jag blev förvånad att hon INTE sa att jag skulle gå på särvux istället, då hade jag fan inte svallt o vart tyst kan jag säga. Varför jag sa det är att jag vet att hon KAN va KABABEL till det. Hon kan kläcka ut sig lite vad som.
Men som sagt. Visst hon vet inte vem jag är & jag FÖRSÖKTE prata med henne - så här funkar jag för jag vill att du ska veta det - sättet. Men en person som bara avbryter en när jag ska förklara & berätta om mig själv....det är fan inte enkelt...hatar folk som inte lyssnar o avbryter en. Överdriver inte mycket men om jag inte hade gett mig o fortsatt o prata så hade vi skrikit åt varann. No fucking kidding. JAG fick ta paus. ALDRIG hon.
 
AAhh. Behövde fan cider o lite vin efter den här dagen.
 
I morrn kommer mamma å hälsar på oss - jag är ledig på fredag



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: