𝄞 Vi kan väl tala om allt, tala om allt med varann 𝄞


Måndag
12.20
Möte upp H vid Akademibokhandeln igår. Där vi brukar mötas upp. Jag ville träffas eller ja, det ville han nog med hoppas jag men...det är lite ovanligt att jag tar kontakt först med att träffas. Det kändes ovant. Det betyder nog att jag gillar han väldigt mycket.
Jag ville träffas som sagt, eftersom det är jul & vi kommer nog inte träffas förrän efter nyår. Jag ville tala om en sak för honom. Han sa att det gick kortfilmer på typ 10 - 15 minuter på Kino. Gratis inträde. Så vi gick in dit. Såg kanske 3 stycken. Det var ingen paus efter dom. Kanske 2 minuter så man visste att det var en ny.

Den första var någon konstig tecknad eller ja "ritad" film. Asskum. Sen var det en med vanliga människor. Ett behandlingshem för ätstörningar. Fick flachbacks. Den sista handlade om 3 småtjejer typ 13-15-åringar vet inte. Som snodde en kanin i en djurbutik. Tjejen som tog kaninen ville vara cool mot hennes två andra kompisar verkade som. Efter ett tag var det inte lika coolt längre. Dom spelade biljard. Kaninen var på bordet. Men dom sköt inte på den direkt. Sen ville dom  andra 2 lämna tillbaka kaninen men det ville inte hon som snodde den. Hon gick hem med den men när hon kom in i hennes trapphus så slängde hon kaninen i sopnedkastet som brukar finnas i vissa gamla trapphus. Lite smått hemsk. Sen slutade den. Skumma filmer det var. Kortfilmer.

Efteråt gick vi & satte oss på en liten "restaurang". Hannes åt för att han skulle träna något efteråt. Jag satt bara med. Vi prata om mycket. Som vanligt. Han ska flytta någon gång i början av nästa år....mars kanske. Jag blev bjuden på inflyttningsfest. 😱 Blev så himla glad...ändå fattar jag den inte än. Jag sa till & med:
"Va? Är det säkert?" - "Ja, självklart". Hatar att jag kan bli så jävla patetiskt hysteriskt glad när någon säger sånt till mig.

Han följde mig en bit hem igår igen. Jag lyckades att komma ihåg att jag skulle säga att han skulle lyssna på Jacob Hellmans - Vara vänner. Att jag tänker på honom när jag hör den. Jag sa det:
"Minns du att jag sa att jag förknippar lätt personer & händelser med låtar? Jag förknippar den låten med dig. Men kom ihåg...bli inte rädd & tro att jag är kär i dig. Haha. Vissa rader tänker jag på dig" 
 



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: